Onderwerp

Verdwaald in Tirol

Al in 2012 begon ik over ‘het boek’- een verslag over twee jaar Oostenrijk moest het worden. In 2014 lanceerde ik mijn eerste website, ook al stond er nog geen letter op papier. Het zorgde er in ieder geval voor dat ik kon blijven schrijven. In juni 2018 boekte ik een schrijfvakantie en dat dwong me om dan voor het eerst echt iets op te schrijven. Iets dat geen verslag meer was, maar een roman. Gebaseerd op ware feiten, dat dan weer wel. In maart 2019 ronde ik de eerste versie af. In deze blogs deel ik meer over de inhoud van het verhaal. Dat ondanks alle ontwikkelingen en veranderingen nog altijd de titel Verdwaald in Tirol heeft.

V

Isolement

I

Verschillende lezers geven aan dat ze een link zien tussen Verdwaald in Tirol en de quarantaine van nu. Schrijfmeisje Marja noemde het isolement van Stéphanie en de boodschap dat het uituindelijk wel goed komt.

Het boek – lezersvraag

H

Tijdens het lange Paasweekend ontving ik prachtige foto's van lezers, genietend in de zon met Verwaald in Tirol. Op Bol.com en Hebban verschenen de eerste positieve recensies. En: ook de eerste lezersvraag kwam binnen!

Dankwoord

D

Een dankwoord in het roman – het komt steeds vaker voor. Toch deed ik het niet. Ik had het namelijk op 8 mei willen uitspreken. Nu dat niet kan en je online van de boekpresentatie kunt genieten, twijfelde ik weer. Ga ik het opnemen? Dan zou ik het moeten voorlezen en dat zag ik niet zo zitten. En dus staat het nu hier, op mijn blog. Een...

Jeugddroom

J

Als ik later groot ben, dan word ik .... Het antwoord daarop veranderde steeds. Maar toen ik er pas iets langer over nadacht, bedacht ik me had ik wel een jeugddroom had. Een die nu uit gaat komen.

Over Astrid

astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Schrijft over van alles en nog wat, tot het boek Verdwaald in Tirol het licht zal zien.

Ook op Facebook te vinden

BLIJF OP DE HOOGTE!

Als eerste weten als er een nieuw blog is? Laat dan je e-mailadres achter.

Voeg je bij 23 andere abonnees