Onderwerp

Verdwaald in Tirol

Al in 2012 begon ik over ‘het boek’- een verslag over twee jaar Oostenrijk moest het worden. In 2014 lanceerde ik mijn eerste website, ook al stond er nog geen letter op papier. Het zorgde er in ieder geval voor dat ik kon blijven schrijven. In juni 2018 boekte ik een schrijfvakantie en dat dwong me om dan voor het eerst echt iets op te schrijven. Iets dat geen verslag meer was, maar een roman. Gebaseerd op ware feiten, dat dan weer wel. In maart 2019 ronde ik de eerste versie af. In deze blogs deel ik meer over de inhoud van het verhaal. Dat ondanks alle ontwikkelingen en veranderingen nog altijd de titel Verdwaald in Tirol heeft.

V

Interview met … mij!

I

Rondom het verschijnen van Verdwaald in Tirol stonden er interviews met mij op verschillende blogs. Een bloemlezing daaruit vind je nu verzameld in een blog, op mijn eigen site. Meer weten? Stel je vragen gerust!

Isolement

I

Verschillende lezers geven aan dat ze een link zien tussen Verdwaald in Tirol en de quarantaine van nu. Schrijfmeisje Marja noemde het isolement van Stéphanie en de boodschap dat het uituindelijk wel goed komt.

Het boek – lezersvraag

H

Tijdens het lange Paasweekend ontving ik prachtige foto's van lezers, genietend in de zon met Verwaald in Tirol. Op Bol.com en Hebban verschenen de eerste positieve recensies. En: ook de eerste lezersvraag kwam binnen!

Instagram

BLIJF OP DE HOOGTE!

Als eerste weten als er een nieuw blog is? Laat dan je e-mailadres achter.

Voeg je bij 20 andere abonnees

Ook op Facebook te vinden