Madame Bonheur ~ Een Haagse liefde

 

In het Haagse hotel Les Aristocrats vindt receptioniste Claire het levenloze lichaam van madame Bonheur. De geliefde oude dame komt al tientallen jaren iedere zomer in dezelfde periode naar het hotel. Haar plotselinge dood is omgeven door mysteries. Zo blijken haar achternaam en het opgegeven adres in Parijs niet te kloppen.

Als ook haar familie onvindbaar lijkt, besluit Claire om zelf naar Parijs te gaan. Het is het begin van een zoektocht die haar terugvoert naar het Den Haag van de jaren vijftig en naar de wijngaarden rondom Bordeaux en Saint-Émilion.

Ga mee op een reis door het verleden en ontrafel samen met Claire het geheim dat madame Bonheur al die jaren met zich meedroeg.

Cover reveal Madame Bonheur

Alle informatie over Madame Bonheur

Fijn dat je meer wil weten over Madame Bonheur ~ Een Haagse liefde. Op deze pagina houd ik je op de hoogte van het laatste nieuws. Je leest waar je het boek kunt vinden, meer over de trailer, de eerste recensies, interviews, wanneer er meet & greets zijn; kortom: alles wat je maar wilt weten vind je hier. Heb je toch aanvullende vragen, wil je iets met mij delen of heb je een idee om Madame Bonheur bekend te maken bij nog meer mensen? Stuur mij vooral een bericht!

Madame Bonheur verschijnt 30 juni

Bestel nu al jouw exemplaar!

Het is zo ver: je kunt Madame Bonheur vanaf nu direct bij mij bestellen via de boekenshop van Queesten.

De eerste 50 aanstaande lezers ontvangen een limited editon art print ontworpen door Angela van Oeffelen bij hun bestelling. Maximaal een per persoon.

Iedereen die bij mij bestelt, ontvangt daarnaast ook een boekenlegger. Heel binnenkort is het boek ook te bestellen via de boekwinkels en het e-book via alle platforms.

 

Zet Madame Bonheur op je leeslijst

Het boek is al te vinden op Goodreads en Hebban – zet jij Madame Bonheur vast op je leeslijst? Daar help je mij enorm mee.

Haal het boek 22 juni op in Wassenaar

Wil je als allereerste het boek lezen? Kom dan op 22 juni naar Atelier De Paauw in Wassenaar. Tussen 16.00 en 19.00 uur ben ik te gast in het atelier van Lin en kun je een praatje maken, het glas heffen en natuurlijk het boek kopen. De eerste 25 kopers op die dag ontvangen ook de limited edition art print van Angela. Aanmelden mag, maar hoeft niet.

Lees meer over het schrijfproces en speciale acties in de blogs

Aftellen tot aan …

Aftellen tot aan …

Ineens is het dan zo ver: er is een releasedatum voor Madame Bonheur! Hoogste tijd om jullie bij te praten over wat er allemaal is gebeurd sinds mijn laatste update.

Bestel Madame Bonheur 

 

Madame Bonheur ~ Een Haagse liefde verschijnt op 30 juni 2024. Je kunt het boek vanaf nu bij mij bestellen. Je ontvangt het boek dan uiterlijk op 30 juni en natuurlijk signeer ik het voor je. Je kunt er ook voor kiezen om het boek op 22 juni op te halen.

Vanaf 24 mei kun je het boek ook bij jouw lokale boekhandel, Bol.com en de webshop van Boekengilde bestellen. Het boek verschijnt als paperback en ook direct als e-book via alle bekende platforms, inclusief KoboPlus.

Madame Bonheur wordt ook aangeboden bij de bibliotheek; de inkooporganisatie moet dit goedkeuren en dat kan even duren. Je leest het natuurlijk  hier als het boek ook inderdaad beschikbaar is.

Volg mij op Instagram