Categorieën
Duitsland Leven in

We gaan naar Erlangen, al in het bos!

Naambordje hangt er al!

Ja lieve dames en heren, daar is de bekendmaking dan. Erlangen it is. Oder soll ich sagen: Erlangen ist es. De twee jaar Innsbruck zijn al voorbij – we plakten er wat maandjes aan vast maar op 30 november stopt Steven met zijn post-doc hier en gaan we verhuizen naar Duitsland. Beter gezegd naar Erlangen in Beieren – de staat van worst, bierfeesten en BMW. Gisteren hebben we de sleutel van ons nieuwe stekje opgehaald – geheel op zijn Duits met een rondleiding door het appartement om alles wat (nog) niet goed is op te nemen – van een raam in de keukendeur dat nog gepoetst moet worden tot een douche-cabine die nog geplaatst moet worden. De eerste spullen zijn over en begin december volgt de rest en dan, dan begint het Duitse avontuur van de vrouw van de wetenschapper en de wetenschapper zelf. Ik ga dus nog even door met bloggen – zelfde vrouw, zelfde wetenschapper, andere locatie. Ik heb er zin in – hopelijk lezen jullie ook nog even door!

Door astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Op 8 april verscheen haar debuutroman Verdwaald in Tirol. Daarover en over nog veel meer schrijft ze hier.

4 reacties op “We gaan naar Erlangen, al in het bos!”

Dat ziet er goed uit, denk dat jullie je in het appartement zeker thuis gaan voelen. Heerlijk zo’n mooie nieuwe keuken en een super badkamer! Proficiat met jullie nieuwe stek!
XXX

[…] ← We gaan naar Erlangen, al in het bos! […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.