Categorieën
Schrijven

Verhalen bij het vuur 2021

Ook in 2021 is er een online editie van Verhalen bij het vuur. Ik vertel je er graag meer over.

Lieve lezer,

Weet je nog, de Adventperiode van 2020? Samen met Kim de Lange organiseerde ik Verhalen bij het vuur. Om en om lazen we voor uit onze boeken. Jammer genoeg konden we niet samen voorlezen, bij een haardvuur. Maar we maakten er een mooie happening van. En die krijgt nu een vervolg!

Geweldige reacties

Met Verhalen bij het vuur 2020 haalden we de Zwolse krant. We kregen heel veel leuke reacties van kijkers. Zo veel dat Kim en ik eigenlijk meteen dachten laten we in 2021 weer iets organiseren! Natuurlijk hoopten we dat we dan wel samen iets op konden nemen. Of wie weet, zelfs live iets konden organiseren. Helaas… Wie weet in 2022! Maar het bleef kriebelen om opnieuw een editie te organiseren. Opnieuw online, maar wel met een nieuwe opzet.

Artikel Verhalen bij het vuur Wassenaarse Krant
Verhalen bij het vuur 2021 haalde de Wassenaarse Krant!

Verhalen bij vuur 20201: acht schrijfsters lezen voor

Dit jaar lezen niet Kim en ik om en om voor – dat zou ook lastig zijn, aangezien we allebei nog geen nieuw boek hebben om jullie uit voor te lezen. Bovendien is Kim druk met andere dingen, waardoor ze een jaartje overslaat.

Dit jaar maak je (nader) kennis met maar liefst acht schrijfsters bij het digitale haardvuur. Ik kan je verzekeren: het zijn allemaal toppers! Dus als je nog inspiratie zoekt voor je verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerst: ik som ze vast op zodat je dat lijstje kunt vullen. Ik ga nog een apart blog maken met alle filmpjes; waar mogelijk zal ik je dan ook doorverwijzen naar een review die ik schreef over het boek. Want ja – stiekem heb ik een heleboel van deze boeken al gelezen… Je moet natuurlijk wel weten wie je vraagt voor zo’n serie Verhalen bij het vuur. Per slot van rekening willen we dat jullie in 2022 weer kijken!

De schrijfsters

De filmpjes verschijnen op Facebook en Instagram en dus ook hier, in een apart blog. Op volgorde van datum kun je gaan genieten van:

  • 12 december: Ingrid Grutter – Korenromp leest voor uit Zomer
  • 19 december: Jet Nijland leest voor uit Zwaluwdans (haar boek verschijnt 15 januari)

En wie weet, volgt er nog een uitsmijter.

Door astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Op 8 april 2020 verscheen haar debuutroman Verdwaald in Tirol. Ze schrijft sinds 2021 aan haar tweede boek, Madame Bonheur. Daarover en over nog veel meer schrijft ze hier.

Één reactie op “Verhalen bij het vuur 2021”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mis Geen Enkel Verhaal

Ontvang als eerste nieuwe bericht in je mailbox.