Categorieën
Hardlopen

Tussenstand januari voor de RopaRun

30 december schreef ik over mijn soort van goede voornemen – zo veel mogelijk sponsorgeld ophalen voor Stefans RopaRun-team. Hoe staat het hier mee?

30 december schreef ik over het toch hebben van een soort van goed voornemen – het ophalen van zo veel mogelijk geld om Stefan te sponsoren bij de RopaRun.

Na een maand ben ik niet ontevreden. Het lopen, dat wil nog niet zo als ik wil. Regen, kou, geen zin – ik liep niet zo vaak als ik eigenlijk wel zou willen. Omdat ik ook niet naar een wedstrijd of een bepaalde afstand aan het trainen ben, is het ook makkelijker om niet te gaan. Als je weet dat je in juni de RopaRun loopt, dan ga je wat beter trainen 😉 Enfin, ik liep toch 32,9 kilometer in de eerste maand van dit jaar. Dat is dan toch bijna € 16 voor Team 142! Mijn doel voor februari is om toch wel echt meer te lopen; stiekem had ik een idee van 60 kilometer in januari. Dat ga ik dan in februari proberen te halen. Nu maar hopen op een zachte maand 😉 En als je zin hebt kun je me nog steeds sponsoren. Bijvoorbeeld als ik die 60 km echt haal doneer jij 5 euro aan het team. Bedenk wat leuks zou ik zeggen!

De actie bij Cardcetera loopt een stuk beter. Daar heb ik inmiddels 22 pakketjes van 12 prachtige Quotes-kaarten verkocht (10 betalen + 2 gratis en dan ook nog 5 euro naar de RopaRun). Vandaag maakte ik daarmee € 110 over naar het team, waardoor ik meteen bronzen supporter van het team ben geworden. Toch leuk! En wat nog leuker is, is dat ik Stefan hierdoor ook zag in januari – hij haalde twee pakjes op terwijl ik in Nuenen op bezoek was. Voor jou neem ik natuurlijk ook graag een pakketje mee als ik je zie; laat het me vooral weten als je dat wil. En natuurlijk mag je ook bij mij langskomen voor een pakketje.

Misschien denk je ‘waarom vindt Astrid dit eigenlijk zo belangrijk?’ Net als bijna iedereen ken ik mensen die kanker hebben gehad en heb ik gezien wat een rotziekte het is. De Stichting RopaRun probeert het leven van patiënten op welke manier dan ook draaglijker te maken; naast de reguliere zorg dus. Dat kost veel geld en op deze manier probeer ik hier een klein steentje aan bij te dragen. Jij ook?

Door astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Op 8 april 2020 verscheen haar debuutroman Verdwaald in Tirol. Ze schrijft sinds 2021 aan haar tweede boek, Madame Bonheur. Daarover en over nog veel meer schrijft ze hier.

2 reacties op “Tussenstand januari voor de RopaRun”

Als je de 60 kilometer haalt dan doneer ik € 5 en voor iedere kilometer meer (ja je leest het goed !) een € 1 extra. De bal ligt dus nu bij jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mis Geen Enkel Verhaal

Ontvang als eerste nieuwe bericht in je mailbox.