Tentamen 2 gehaald

T

Afgelopen zaterdag was het zo ver: tentamen 2. Het onderwerp stond wat verder van me af, Sociale psychologie. Geen directe link met de (werk)praktijk, maar wel een heel interessant vak. Het tentamen bestond volledig uit meerkeuze vragen. Voordeel daarvan is dat je direct de uitslag krijgt, groot nadeel daarvan is dat ik nooit zo goed ben geweest in meerkeuze tentamens. Verleden tijd dus, want ik haalde het tentamen met vlag en wimpel. Wederom een 9, dus ik ben eigenlijk best trots. Heel even rust, vanaf volgende week moet ik hard aan de slag voor het volgende vak. Tentamen op 4 april, maar 11 maart moeten alle opdrachten al af zijn. Maar eerst nog een paar dagen hiervan genieten 🙂

10 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • en ook dat gaat allemaal lukken op tijd 🙂 EN anders de opdrachten allemaal tegelijkertijd 1o maart ;-)) zal hij blij mee zijn :-)))))) Astridje, komt helemaal goed. Ik zal de druk verhogen…want dan presteer jij beter. Ik zal va vlg wk elke week/ dag controleren of je al iets hebt gedaan 😉 xoxo

 • groot gelijk Marjolijn, het gaat haar veel te gemakkelijk af en aangezien ze in Innsbruck zoveel tijd heeft neigt ze natuurlijk naar alles op het laatste moment.
  Dus we houden de druk op de ketel!

  Heb je al iets gedaan Astrid?!?

 • Iemand gebruikt hier mijn naam ten onrechte, maar denk dat je al wel begrepen hebt dat die opmerkingen van je vader afkomstig zijn.

  Ik blijf het knap vinden!

  -xxx- Nu wel van Anneke:)

Instagram

BLIJF OP DE HOOGTE!

Als eerste weten als er een nieuw blog is? Laat dan je e-mailadres achter.

Voeg je bij 20 andere abonnees

Ook op Facebook te vinden