Categorieën
Over Astrid

Tentamen 2 gehaald

Afgelopen zaterdag was het zo ver: tentamen 2. Het onderwerp stond wat verder van me af, Sociale psychologie. Geen directe link met de (werk)praktijk, maar wel een heel interessant vak. Het tentamen bestond volledig uit meerkeuze vragen. Voordeel daarvan is dat je direct de uitslag krijgt, groot nadeel daarvan is dat ik nooit zo goed ben geweest in meerkeuze tentamens. Verleden tijd dus, want ik haalde het tentamen met vlag en wimpel. Wederom een 9, dus ik ben eigenlijk best trots. Heel even rust, vanaf volgende week moet ik hard aan de slag voor het volgende vak. Tentamen op 4 april, maar 11 maart moeten alle opdrachten al af zijn. Maar eerst nog een paar dagen hiervan genieten 🙂

Door astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Op 8 april 2020 verscheen haar debuutroman Verdwaald in Tirol. Ze schrijft sinds 2021 aan haar tweede boek, Madame Bonheur. Daarover en over nog veel meer schrijft ze hier.

10 reacties op “Tentamen 2 gehaald”

en ook dat gaat allemaal lukken op tijd 🙂 EN anders de opdrachten allemaal tegelijkertijd 1o maart ;-)) zal hij blij mee zijn :-)))))) Astridje, komt helemaal goed. Ik zal de druk verhogen…want dan presteer jij beter. Ik zal va vlg wk elke week/ dag controleren of je al iets hebt gedaan 😉 xoxo

groot gelijk Marjolijn, het gaat haar veel te gemakkelijk af en aangezien ze in Innsbruck zoveel tijd heeft neigt ze natuurlijk naar alles op het laatste moment.
Dus we houden de druk op de ketel!

Heb je al iets gedaan Astrid?!?

Zeg, ik moest na 3,5 week vrij zijn ook weer eens werken. Dus nee, ik heb nog niet gestudeerd, vanaf maandag weer. Mag dat? 🙂

yep….nu voel ik me wel schuldig… 🙁
Sorry!!!!!! Ik zal nooit meer zoiets voor de grap zeggen 🙂
Vind u mij nu nog wel lief ;-)?
Maandag is helemaal prima…op naar een derde welverdiende 9 of nu misschien wel een welverdiende 10!!

Iemand gebruikt hier mijn naam ten onrechte, maar denk dat je al wel begrepen hebt dat die opmerkingen van je vader afkomstig zijn.

Ik blijf het knap vinden!

-xxx- Nu wel van Anneke:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mis Geen Enkel Verhaal

Ontvang als eerste nieuwe bericht in je mailbox.