Categorieën
Leven in Oostenrijk

Roadtrip

Het heeft me wel even gekost om mijn rijbewijs te halen. 8 pogingen om precies te zijn, verdeeld over de jaren 1996 tot en met 2006. Niet dat ik al die jaren les had, verre van. Net voor mijn laatste examen vroeg mijn rij-instructeur of ik me voor kon stellen dat ik een paar dagen later alleen in een auto zat zitten en naar de winkel zou rijden. Nee dus.

4 jaar later rijd ik alleen van Innsbruck naar Eindhoven en terug. Op de heenweg dacht ik toch even terug aan die 8 keer en de opmerking van mijn instructeur. Zeker toen het begon te sneeuwen. Had ik aan het begin van de rijbewijs-rit maar geweten hoe heerlijk het gevoel van zo’n roadtrip is!

Door astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Op 8 april 2020 verscheen haar debuutroman Verdwaald in Tirol. Ze schrijft sinds 2021 aan haar tweede boek, Madame Bonheur. Daarover en over nog veel meer schrijft ze hier.

6 reacties op “Roadtrip”

Wel gevaarlijk hoor! Onderweg foto’s maken terwijl het sneeuwt. Dat heb je niet tijdens die tien jaar rijlessen geleerd.

Nu ik dit zie ben ik extra blij dat je weer veilig en wel terugggekomen bent 😉

Fijn he, dat je mannetje bezorgd is over je rijgedrag:) Petje af, maar volgende keer toch maar even stilstaan als je een fotootje wil maken!
-xxx- Smama

De kwaliteit van de foto’s laat toch wel zien dat ik er niet echt de tijd voor heb genomen. Kortom: jullie zijn allemaal te bezorgd 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mis Geen Enkel Verhaal

Ontvang als eerste nieuwe bericht in je mailbox.