Het boek – de publicatiedatum

Eind 2019 postte ik op Facebook een korte terugblik op het jaar. Dat bericht sloot ik af met een uitnodiging. Of beter gezegd een vraag: wie wil er in 2020 met mij mee op pad? Gelukkig waren dat best wat mensen. Maar waar gaat dat pad eigenlijk heen? Naar de boekpublicatie natuurlijk!

De publicatiedatum is bekend!

Want ik kan vol trots verkondigen dat het eindpunt van dat pad bekend is. Ja lieve lezers, het gaat echt gebeuren in 2020. En wel op 8 mei. Want dat is de publicatiedatum van mijn allereerste boek. Verdwaald in Tirolhet boek gaat het licht zien. En als je wil, kun jij daarbij zijn. Hoe en wat? Dat lees je in de komende tijd hier op het blog. Maar zet het maar vast op je kalender.

Tussenstops

Voor ik het boek in handen heb, zijn er nog wel wat tussenstops te maken. De eerste twee staan al in mijn agenda. Met rode letters heb ik 27 januari gemarkeerd. Dan moet het manuscript klaar zijn voor de tekstredactie. Ik heb in de afgelopen periode al meelezers gehad en een redacteur die meer naar de grote lijnen heeft gekeken. Op basis daarvan heb ik het boek herschreven. En nu, nu gaat Sanne de puntjes op de i zetten. Alle d’tjes en t’tjes, punten en komma’s gaat zij controleren.

Queesten Boekproducties – straks ook jouw uitgever?

Het boek komt uit via mijn eigen bedrijf: Queesten Boekproducties. Wat dat precies is en wat jij daar in de toekomst aan kan hebben, daar zal ik je de komende tijd ook het een en ander over gaan vertellen. Maar pas helemaal officieel ook op 8 mei. Dus als je nieuwsgierig bent naar mijn boek en misschien ooit zelf ook wel een boek wil schrijven, zorg dan dat je geen plannen maakt die vrijdag!

Voorverkoop

De tweede belangrijke datum die ik heb genoteerd is de datum waarop de voorverkoop gaat starten. Want natuurlijk kun je binnenkort al laten weten ‘Ja eindelijk kan ik het boek lezen, stuur het naar me op!’ Of: reserveer jouw exemplaar en kom dan ophalen na de boekpresentatie.

9 Reacties

  • astrid

   Wauw Elly, dat vind ik echt zo leuk! Nu moet ik wel – o nee wacht, dat moest sowieso wel, haha!

   Antwoord
 1. Edith Klinkhamer

  Geweldig nieuws !

  Antwoord
  • astrid

   Ja hè! Een van die nieuwe dingen waar ik over schreef eerder 🙂 Nou ja nieuw – eigenlijk de afronding van.

   Antwoord
 2. Anneke van Esdonk

  GEFELICITEERD! Datum staat genoteerd😘

  Antwoord
 3. Norbert

  Denk dat ik met Anneke meega!

  Je vader

  Antwoord
 4. Elly van der Sanden

  Hoi Astrid,
  Dat is geweldig nieuws. Ik begreep wel dat het aanstaande was. Als is de boekpresentatie op de Noordpool, ik ben er bij. 8 mei staat genoteerd. Kan ik alvast een exemplaar reserveren want dit boek moet absoluut in mijn boekenkast staan. Ik ben er trots op dat het boek eindelijk het licht ziet. Het is een echte queeste gewest.

  Antwoord
  • astrid

   De Noordpool is wel heel ver weg – het wordt iets dichterbij 🙂 Reserveren kan nog niet – maar wel snel.

   Antwoord

Geef een reactie