door Astrid | jul 14, 2012 | Koken, Leven in, Oostenrijk
Jam maken! Vorige week liepen we met Marta en Eduard door de stad en zag Steven de grote weckpotten staan. Dit bracht hem weer op het idee van het zelf maken van kersenbrandewijn en we besloten dan ook dit weekend naar de Markthalle te gaan – omdat daar naar...
door Astrid | nov 6, 2011 | Koken, Over Astrid
In de aanloop naar onze verhuizing naar Oostenrijk, overheerste bij mij de gedachte dat ik hier alle tijd zou hebben om al die dingen te doen waar ik in Nederland geen tijd voor had. Wat voor dingen dan, denk je nu misschien, nou bijvoorbeeld de opleiding...
door Astrid | sep 4, 2011 | Koken, Over Astrid
Ik ben dol op koken en bakken – alleen neem ik er lang niet altijd de tijd voor. In de drukte van alle dag, maak ik toch vaak de gerechten die ik al tig keer heb gemaakt. In het verleden maakte ik ook taarten; van die mooi versierde, met marsepein en gevuld met...
door Astrid | feb 12, 2011 | Koken, Over Astrid
Al jaren drinken en eten wij, Steven en Astrid dus, thuis alleen biologische zuivel. Ik zeg nadrukkelijk thuis, want het is niet zo dat ik als ik elders eet of drink ik eerst vraag of de melk dan wel de yoghurt wel biologisch is. Sinds we in Oostenrijk wonen, kopen we...