Nog een keer naar ‘huis’

N

Zo langzaam maar zeker verlang ik echt naar 1 huis! Vandaag weer terug naar Nederland, naar mijn ouderlijk huis, waar ik nu officieel ook weer woon. Terug naar je roots, maar dan anders. De reis verloop wederom voorspoedig, met zo´n lege bus kun je prima hard rijden. We houden ons in, harder dan 140 is er niet gereden.

´s Avonds eten we bij zus Evelien en adoptief zus Laura. Heerlijke macaroni, met balletjes. Als je het niet zelf hoeft te maken, is het nog lekkerder. Daarna plof ik bij mijn ouders op de bank, lekker de laatste keer Holland´s got talent kijken. Zou ik dat ook willen volgen als ik niet weg ging? Normaal ben ik niet zo van de talentenjachten namelijk. Als we straks in Oostenrijk internet hebben, kan ik het vast terugkijken. Of zou ik dat dan niet willen? To be continued 😉

Geen reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Als eerste weten als er een nieuw blog is? Laat dan je e-mailadres achter.

Voeg je bij 21 andere abonnees

Ook op Facebook te vinden