Nog een keer naar ‘huis’

Zo langzaam maar zeker verlang ik echt naar 1 huis! Vandaag weer terug naar Nederland, naar mijn ouderlijk huis, waar ik nu officieel ook weer woon. Terug naar je roots, maar dan anders. De reis verloop wederom voorspoedig, met zo´n lege bus kun je prima hard rijden. We houden ons in, harder dan 140 is er niet gereden.

´s Avonds eten we bij zus Evelien en adoptief zus Laura. Heerlijke macaroni, met balletjes. Als je het niet zelf hoeft te maken, is het nog lekkerder. Daarna plof ik bij mijn ouders op de bank, lekker de laatste keer Holland´s got talent kijken. Zou ik dat ook willen volgen als ik niet weg ging? Normaal ben ik niet zo van de talentenjachten namelijk. Als we straks in Oostenrijk internet hebben, kan ik het vast terugkijken. Of zou ik dat dan niet willen? To be continued 😉

0 reacties

Geef een reactie

%d