Categorieën
Leven in Nederland Oostenrijk

Nog een keer naar ‘huis’

Zo langzaam maar zeker verlang ik echt naar 1 huis! Vandaag weer terug naar Nederland, naar mijn ouderlijk huis, waar ik nu officieel ook weer woon. Terug naar je roots, maar dan anders. De reis verloop wederom voorspoedig, met zo´n lege bus kun je prima hard rijden. We houden ons in, harder dan 140 is er niet gereden.

´s Avonds eten we bij zus Evelien en adoptief zus Laura. Heerlijke macaroni, met balletjes. Als je het niet zelf hoeft te maken, is het nog lekkerder. Daarna plof ik bij mijn ouders op de bank, lekker de laatste keer Holland´s got talent kijken. Zou ik dat ook willen volgen als ik niet weg ging? Normaal ben ik niet zo van de talentenjachten namelijk. Als we straks in Oostenrijk internet hebben, kan ik het vast terugkijken. Of zou ik dat dan niet willen? To be continued 😉

Door astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Op 8 april 2020 verscheen haar debuutroman Verdwaald in Tirol. Ze schrijft sinds 2021 aan haar tweede boek, Madame Bonheur. Daarover en over nog veel meer schrijft ze hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mis Geen Enkel Verhaal

Ontvang als eerste nieuwe bericht in je mailbox.