Categorieën
Leven in Oostenrijk

Mc Donalds

Vanochtend kwam dan eindelijk de meneer van Austria Telekom. Niet om internet (al…) aan te sluiten, maar om onze telefoonverbinding te testen. Geen idee waar we die voor nodig hebben, maar goed: dat stukje werkt nu. Uiterlijk 13 oktober om 8.00 uur moet internet het helemaal doen. Gezien de punctualiteit van de Oostenrijkers die we tot op heden hebben meegekregen zal dit vast ook kloppen.

Maar goed, ik zit dus nog altijd zonder internet en wel met werk dat moet beginnen. Dus op zoek naar Wifi. In het winkelcentrum waar ik nog niet geweest was zou een koffiebar moeten zitten met Wifi. Helaas, niet te vinden. Dan maar naar… Mc Donalds. Volgens een door mijn moeder doorgestuurd nieuwsbericht zou in iedere Oostenrijkse vestiging internet moeten zijn. Netjes een kleine cola light besteld en de laptop uitgeklapt. Nee hoor, werkt niet en ik zie ook geen bordjes dat het er zou zijn. Toch nog even bij de uitgang proberen, daar waar ik eerder ook veel mensen met laptops zag zitten. En ja hoor, het werkt! De komende week komen mijn berichten dus met een luchtje van hamburgers aan!

Door astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Op 8 april 2020 verscheen haar debuutroman Verdwaald in Tirol. Ze schrijft sinds 2021 aan haar tweede boek, Madame Bonheur. Daarover en over nog veel meer schrijft ze hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mis Geen Enkel Verhaal

Ontvang als eerste nieuwe bericht in je mailbox.