Categorieën
Leven in Oostenrijk

Mc Donalds – part deux

Hé, nu is de Mc Donalds in het winkelcentrum bij ons om de hoek ook open. Met een Mc Café, kan ik er ook een (lekker?) kopje koffie nemen in plaats van een colaatje light, haha! Morgen even proberen of ik daar ook Wifi heb.

O en voor de mensen die zich afvragen waarom ik zo weinig schrijf op dit blog: ik schrijf wel, maar als ik tussen de hamburgers zit is het plaatsen van blog-berichten niet mijn top-prioriteit 😉 Volgende week werk ik alles bij. Hoop ik dan hè!

Door astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Op 8 april 2020 verscheen haar debuutroman Verdwaald in Tirol. Ze schrijft sinds 2021 aan haar tweede boek, Madame Bonheur. Daarover en over nog veel meer schrijft ze hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mis Geen Enkel Verhaal

Ontvang als eerste nieuwe bericht in je mailbox.