Mc Donalds – part deux

M

Hé, nu is de Mc Donalds in het winkelcentrum bij ons om de hoek ook open. Met een Mc Café, kan ik er ook een (lekker?) kopje koffie nemen in plaats van een colaatje light, haha! Morgen even proberen of ik daar ook Wifi heb.

O en voor de mensen die zich afvragen waarom ik zo weinig schrijf op dit blog: ik schrijf wel, maar als ik tussen de hamburgers zit is het plaatsen van blog-berichten niet mijn top-prioriteit 😉 Volgende week werk ik alles bij. Hoop ik dan hè!

Geen reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Astrid

astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Schrijft over van alles en nog wat, tot het boek Verdwaald in Tirol het licht zal zien.

Ook op Facebook te vinden

BLIJF OP DE HOOGTE!

Als eerste weten als er een nieuw blog is? Laat dan je e-mailadres achter.

Voeg je bij 23 andere abonnees