Categorieën
Over Astrid Uitstapjes

Feel Good & Shop 2016: heel veel kletsen!

Veghel – voor twee dagen de place to be! Tenminste als je houdt van shoppen, kletsen en eten. Of als je een webwinkel hebt en je jezelf wil profileren!

11 en 12 maart 2016 – het stond al heel lang geblokkeerd in mijn agenda en die van vriendin Marjolijn: we zouden 2 nachten en 2 dagen met Cardcetera op het Feel Good & Shop event 2016 staan. In 2015 deden we dit ook al; de sfeer van het evenement, de energie van organisatoren Monique en Ingrid en de uren die we samen en vooral met bezoekers en standhouders konden kletsen gecombineerd met het enthousiasme van M. overtuigde mij om me weer in te schrijven. Voor de omzet hoefde ik het niet te doen; dat leerde ik in 2015 al. Maar het is ook gewoon erg leuk om je klanten eens in het echt te zien en stiekem, stiekem wil ik natuurlijk al heel lang een eigen winkel. Dit is toch een manier om dat even uit te proberen.

Klaar voor de start!
Klaar voor de start!

Een paar dagen voor het evenement bleek helaas dat Marjolijn er niet bij kon zijn; gelukkig sprong zus Evelien in. Althans – bij de opbouw en afbouw en de morele support via de app. 2 hele dagen bleek voor haar wel wat veel van het goede 😉 Maar gecombineerd met het bezoek van andere zus Linda kon ik toch voldoende vaak even een sanitaire stop maken. Helaas kwam het er daardoor niet van om ook heel uitgebreid rond te kijken – maar gelukkig kwamen er de nodige mensen bij mij langs. Ik ontmoette mensen waar ik al een tijdje online mee samenwerk of overleg – maar waar ik dan nu toch ook echt de hand van schudde. En dat is echt heel leuk! Zo ontmoette ik opnieuw de leuke, gezellige, hardwerkende mensen van Goodiebagshop en Grachtenpracht; vorig jaar stonden we bij elkaar in de buurt en dat maakte het dit jaar des te gezelliger. Ik nam tijdens de avondshift van vrijdag waar voor Wivine van DurfteStempelen en maakte met haar leuke plannen voor de verjaardag van Cardcetera in mei. Ook Audrey van Hip & Stip kwam langs, samen met naamgenoot Astrid waar ik al een hele tijd voor blog. Claudia van webwinkel Ook in het Paars (met echt prachtige plaids!) kwam langs om IRL kennis te maken. En zaterdag kwam sprankelende Gwen langs met een voor mij perfecte planningshulp – geen excuses meer als ik geen focus heb 🙂 Ik kan nog wel even doorgaan: Naomi, Esther, Sien & Co, Passiebloom, Lobke van Aar, Mirjam, Mirjam (ja twee Mirjams!), Ceciel, …. Wie vergeet ik nog?

Kaartjes van Lobke van Aar - fan!
Kaartjes!

Jammer genoeg heb je als je alleen bent niet heel veel tijd om rond te lopen – misschien maar goed ook, want de keer dat ik het wel deed na de sanitaire stop, kocht ik meteen 6 kaartjes… Heb ik die nog niet genoeg? Nee – kaartjes heb je nooit genoeg! Dat jullie dat nu nog niet weten 😉 Webwinkeliers weten het wel – want veel van hen hadden kaartjes ‘erbij.’ Voor mij, met alleen maar kaartjes, was het dus lastig om eruit te springen. Dat wist ik al van vorig jaar – dus dit jaar kwam ik met een plan: een schrijftafel en een brievenbus. Er zat een flinke stapel in mijn brievenbus – maar eerlijk is eerlijk: veel daarvan kwam van een bekende van mij 🙂 Als ondernemer moet je soms wat uitproberen – dat heb ik dus dit jaar ook weer gedaan.

Dus volgend jaar weer? Ja – maar niet als standhouder. Hopelijk mag ik achter de schermen Monique en Ingrid weer helpen (hint dames – hint!), of wie weet mag ik wel aanschuiven aan de bloggerstafel als razende reporter. Kan ik eindelijk ook eens gaan genieten van de producten van die andere webwinkels – hopelijk staan Pofferdorie en Jack Fudge er dan in ieder geval weer! Ook zijn er plannen om samen met Miss Down Under iets leuks doen. Wat precies – nou dat gaan we natuurlijk niet nu al verklappen! Wel iets met kletsen in ieder geval – want dat kunnen we heel goed 🙂 Dus lieve lezers uit het Zuiden: schrijf in je kalender dat je 24, 25 of 26 maart 2017 naar de Noordkade in Veghel moet komen. Voor heel veel feel good vibes. En shopplezier. En veel zoetigheden 🙂

Mijn pop-up store voor 2 dagen
Mijn pop-up store voor 2 dagen

Door astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Op 8 april 2020 verscheen haar debuutroman Verdwaald in Tirol. Ze schrijft sinds 2021 aan haar tweede boek, Madame Bonheur. Daarover en over nog veel meer schrijft ze hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mis Geen Enkel Verhaal

Ontvang als eerste nieuwe bericht in je mailbox.