Categorieën
Schrijven

En dan ben je 7 maanden verder…

En er staat nog geen letter op papier! Er is ook nog geen blog verschenen hier of een nieuwsbrief verstuurd. Op 4 januari dacht ik dat ik een half jaar later in ieder geval de grove contouren van een boek af te hebben, misschien zelfs wel via crowdfunding financiers te hebben gevonden om het boek uit te laten geven bij een zelf te kiezen uitgeverij, die het natuurlijk prachtig zou vormgeven. Ik dacht ook dat ik nu wel een goed gevuld blog zou hebben, met leuke voorproefjes en een beschrijving van het hele schrijfproces. Kortom: ik had het helemaal mis!

Maar van uitstel komt geen afstel – het kriebelt en borrelt namelijk weer. Hoe vaak ik ook van het schrijf- en blogpad afdwaal, iedere keer kom ik er ook weer op terug. Gewoon, omdat ik graag schrijf en ik graag kleine, bijzondere dingen wil delen. Vanaf nu ga ik dat ook weer doen. Ik ga geen planning meer maken en ik ga op dit blog gewoon over alles schrijven dat ik wil delen. Of dat nu gaat over Het Boek, over het terugkeren naar Nederland, over leuke ontmoeten met zakenpartners, over een film die ik heb gezien of een boek dat ik heb gelezen. De titel van het blog blijft gewoon Verdwaald in Tirol – daar ligt toch de bron. En Astrids schrijfsels klinkt volgens mij ook veel minder mooi 🙂

Tot snel!

Door astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Op 8 april 2020 verscheen haar debuutroman Verdwaald in Tirol. Ze schrijft sinds 2021 aan haar tweede boek, Madame Bonheur. Daarover en over nog veel meer schrijft ze hier.

Één reactie op “En dan ben je 7 maanden verder…”

Ohh, gelukkig, ik was al bang dat je helemaal niets ging schrijven over ons meer dan gezellige tochtje naar het draaiorgelstadje Linz am Rhein en de selfies bij Drachenburg! Niet de zoektocht naar gratis P-plaatsen vergeten!?!

Groetjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mis Geen Enkel Verhaal

Ontvang als eerste nieuwe bericht in je mailbox.