Eerste tentamen gehaald!

E

In de donkere dagen voor Kerstmis kwam dan ook nog de uitslag van mijn eerste tentamen van Onderwijskunde – het vak Onderwijswetenschap. Ik had wel het gevoel dat ik het gehaald had. Maar omdat het een open boek tentamen was en ik ver uit als eerste klaar was, twijfelde ik toch. Ik had alles opgezocht, nageken en de voorlopige antwoorden met Steven samen nagekeken. Maar ik wilde niet te vroeg juichen. Zaterdag zag ik online al dat ik 1 module behaald had. Maar wat was het cijfer? Want zonder cijfer blijft het toch nog even afwachten in mijn ogen. Maandag volgde de brief: een 9! Dat had ik niet verwacht – maar het is wel een mooie opsteker om nu eindelijk toch weer de boeken te pakken voor het volgende tentamen. En dat is Sociale psychologie op 15 januari. Meerkeuze, dus uitslag direct bekend…

4 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

BLIJF OP DE HOOGTE!

Als eerste weten als er een nieuw blog is? Laat dan je e-mailadres achter.

Voeg je bij 20 andere abonnees

Ook op Facebook te vinden