Categorieën
Over Astrid

Eerste tentamen gehaald!

In de donkere dagen voor Kerstmis kwam dan ook nog de uitslag van mijn eerste tentamen van Onderwijskunde – het vak Onderwijswetenschap. Ik had wel het gevoel dat ik het gehaald had. Maar omdat het een open boek tentamen was en ik ver uit als eerste klaar was, twijfelde ik toch. Ik had alles opgezocht, nageken en de voorlopige antwoorden met Steven samen nagekeken. Maar ik wilde niet te vroeg juichen. Zaterdag zag ik online al dat ik 1 module behaald had. Maar wat was het cijfer? Want zonder cijfer blijft het toch nog even afwachten in mijn ogen. Maandag volgde de brief: een 9! Dat had ik niet verwacht – maar het is wel een mooie opsteker om nu eindelijk toch weer de boeken te pakken voor het volgende tentamen. En dat is Sociale psychologie op 15 januari. Meerkeuze, dus uitslag direct bekend…

Door astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Op 8 april 2020 verscheen haar debuutroman Verdwaald in Tirol. Ze schrijft sinds 2021 aan haar tweede boek, Madame Bonheur. Daarover en over nog veel meer schrijft ze hier.

4 reacties op “Eerste tentamen gehaald!”

Wauw een 9 wat goed! Gefeliciteerd. Dat is moeilijk te overtreffen lijkt me zo. Maar niets is onmogelijk ;-).
Ik vind het zo heerlijk om jouw blog te lezen. Dan lijkt het net of je wat dichterbij bent.

Dikke kus van je zus

[…] Eerste tentamen gehaald! December 2010 3 comments […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mis Geen Enkel Verhaal

Ontvang als eerste nieuwe bericht in je mailbox.