Drie keer is scheepsrecht!

D

Wat een mooi gezegde toch 🙂 Mijn derde verjaardag in Oostenrijk – aan de eerste bewaar ik alleen een niet zo positief gevoel, van de tweede weet ik nog dat ik dankzij een bezoek aan de kapper dacht ‘beter’ – maar de derde zal ik me nog wel even blijven herinneren schat ik in. De dag begon met een geweldig cadeau – een petticoat – van mijn ega. Wanneer ik die ga dragen weet ik nog niet, maar ik ben als een kind zo blij dat ik die heb 🙂 Daarna een Skype-gesprek met mijn ouders; getooid met geweldige hoeden. Tijdens dit gesprek kwamen we er wel achter dat ik eigenlijk pas op 26 oktober jarig ben – de wintertijd ging in 1978 namelijk nog in september in en eigenlijk ben ik daarmee omgerekend niet om 23.04 geboren, maar om 00.04. Daarmee ben ik jarig op de dag dat Oostenrijk de onafhankelijkheid viert – hoe ironisch…

Na een gezellig telefoontje met de lieve Marjolijn kreeg ik heus bezoek van Christene en mijn grote vriend Buddy –  de eerste hond die ooit in een huis van Steven en mij is geweest 🙂 Koffie, red velvet cheesecake brownies en een gezellig gesprek – heerlijk! Ik kan er ook niets aan doen – een verjaardag zonder bezoek voelt gewoon kaal. En het bleef niet bij een bezoeker, want in de avond kwam Mary ook nog langs. Weer koffie, red velvet cheesecake brownies en een goed gesprek – wat wil een mens nog meer? Kaarten natuurlijk, berichten op Facebook & Whatsapp en een fijn telefoontje van zus Eef. Ik kreeg het allemaal – waarvoor veel dank!

Nog 9 minuten – dan ben ik echt jarig volgens Steven. Zou morgen weer zo’n fijne dag zijn? 🙂

2 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

BLIJF OP DE HOOGTE!

Als eerste weten als er een nieuw blog is? Laat dan je e-mailadres achter.

Voeg je bij 20 andere abonnees

Ook op Facebook te vinden