Doel 26: Ga nog een keer naar een Oostenrijkse spa

D

Toen

Mijn eerste bezoek aan een Oostenrijkse spa in oktober 2010 beviel maar zo zo. Vriendin Marjolijn nam me, als verrassing voor mijn 31e verjaardag, mee naar Aquadome in Langenfeld. Als zwembad prachtig, maar het spa deel vond ik zelf een beetje tegenvallen. Het buitenzwembad leek op de foto´s veel mooier dan ik het in werkelijkheid vond.

Maar ja.. alles en iedereen verdient een tweede kans, toch? En dus werd het doel 26: probeer het nog een keer, geef de Oostenrijkse spa ook een tweede kans.

Nu

Opnieuw was het vriendin Marjolijn die mee ging – ze moest me wel overtuigen maar uiteindelijk regelde ik zelfs de reservering van de massage. De weg naar de spa toe vond ik al mooier dan ik deze in mijn geheugen had. En nu zag ik wel hoe mooi de buitenbaden op de verschillende niveaus zijn en hoe fijn het is om vanuit het warme bad te kijken naar de sneeuw op de bergtoppen. Ik zag nu ook hoe praktisch het eigenlijk is dat het sauna-deel apart is; aangezien wij hier toch niet in zouden gaan, hoefden we er zo ook niet voor te betalen. Het feit dat ik vervolgens een heerlijke massage kreeg van de echt wel heel Tiroolse Doris maakte dat ik extra blij was dat ik de Oostenrijkse spa nog een tweede kans heb gegeven 🙂

Bij deze kan ik een ieder dan ook van harte aanbevelen om een dagje door te brengen in Aqua Dome – schijnt ook een prettige afwisseling te zijn van het skiën!

8 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

BLIJF OP DE HOOGTE!

Als eerste weten als er een nieuw blog is? Laat dan je e-mailadres achter.

Voeg je bij 20 andere abonnees

Ook op Facebook te vinden