Cinnamon pull apart bread

C

Ken je Pinterest? Een prachtige manier om foto´s van alles en nog wat te verzamelen. Voor mij weer een plek om verzamelingen te maken met dingen die ik ´op korte termijn´ wil doen. Als je ook wel eens zo´n lijst of verzameling maakt, dan herken je vast dat je na enige tijd denkt ´wat houdt dat eigenlijk in, op korte termijn´? Toen we naar Innsbruck gingen, had ik bijvoorbeeld een doos boeken waarop in grote letters stond ´snel lezen!´ Ik heb de doos wel uitgepakt hoor, maar ik vermoed dat ik geen van de boeken uit die doos gelezen heb in de afgelopen 2 1/2 jaar. Evenzo heb ik nu op Pinterest een verzameling ´Recepten die ik snel wil maken.´ Tsja – je raadt het al. Soms zoek ik de recepten zelfs nog op en print ik ze. Maar dan belanden ze in de volgende verzameling – de recepten in de receptenhouder.

Afgelopen weekend sneeuwde het ongeveer het hele weekend – tijd om eindelijk eens zo´n recept erbij te pakken. Ik koos voor een cinnamon pull apart bread, van Joy the Baker. Helemaal niet zo moeilijk, maar aangezien het een aantal keer moet rijzen, iets dat ik niet zo maar even tussendoor maak. En ik vond het ook erg passen bij het weer – blijkbaar associeer ik kaneel met winter 😉 Het resultaat – heerlijk. En het gevoel ´ik wil toch vaker iets nieuws koken´ is weer boven komen drijven.

Geen reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

BLIJF OP DE HOOGTE!

Als eerste weten als er een nieuw blog is? Laat dan je e-mailadres achter.

Voeg je bij 20 andere abonnees

Ook op Facebook te vinden