Categorieën
Koken Over Astrid

Cinnamon pull apart bread

Ken je Pinterest? Een prachtige manier om foto´s van alles en nog wat te verzamelen. Voor mij weer een plek om verzamelingen te maken met dingen die ik ´op korte termijn´ wil doen. Als je ook wel eens zo´n lijst of verzameling maakt, dan herken je vast dat je na enige tijd denkt ´wat houdt dat eigenlijk in, op korte termijn´? Toen we naar Innsbruck gingen, had ik bijvoorbeeld een doos boeken waarop in grote letters stond ´snel lezen!´ Ik heb de doos wel uitgepakt hoor, maar ik vermoed dat ik geen van de boeken uit die doos gelezen heb in de afgelopen 2 1/2 jaar. Evenzo heb ik nu op Pinterest een verzameling ´Recepten die ik snel wil maken.´ Tsja – je raadt het al. Soms zoek ik de recepten zelfs nog op en print ik ze. Maar dan belanden ze in de volgende verzameling – de recepten in de receptenhouder.

Afgelopen weekend sneeuwde het ongeveer het hele weekend – tijd om eindelijk eens zo´n recept erbij te pakken. Ik koos voor een cinnamon pull apart bread, van Joy the Baker. Helemaal niet zo moeilijk, maar aangezien het een aantal keer moet rijzen, iets dat ik niet zo maar even tussendoor maak. En ik vond het ook erg passen bij het weer – blijkbaar associeer ik kaneel met winter 😉 Het resultaat – heerlijk. En het gevoel ´ik wil toch vaker iets nieuws koken´ is weer boven komen drijven.

Door astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Op 8 april 2020 verscheen haar debuutroman Verdwaald in Tirol. Ze schrijft sinds 2021 aan haar tweede boek, Madame Bonheur. Daarover en over nog veel meer schrijft ze hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mis Geen Enkel Verhaal

Ontvang als eerste nieuwe bericht in je mailbox.