Categorieën
Over Astrid

Andere kant

Als je bij mensen in de buurt woont, blijf je meestal niet slapen. Maar als je 1000 kilometer verderop gaat wonen, dan komen mensen een paar dagen en blijven dan ook slapen. Toch altijd spannend, want je weet maar nooit hoe dat bevalt. Je kunt iemand leuk en gezellig vinden voor een paar uur, maar vind je dat ook voor een paar dagen? En als dat niet zo is, wat doe je dan? Je kunt toch moeilijk zeggen ‘ga maar wat eerder naar huis, ik vind het niet meer zo leuk.’ De kans dat iemand dan nog ooit terug komt is trouwens ook nihil! Maar gelukkig gebeurde in de afgelopen dagen niets van dat alles.

Lol in Innsbruck

We leerden andere kanten van elkaar kennen, maar die maakten het eigenlijk alleen maar leuker. De plannen voor alle nog te bezoeken bezienswaardigheden tijdens volgende bezoeken zijn eigenlijk al gemaakt. Gelukkig maar 🙂

Door astrid

Voelt zich geen mevrouw, maar meer een meisje. Schrijver, dromend realist, niet lullen maar poetsen, stad of dorp, Nederland of buitenland. Op 8 april verscheen haar debuutroman Verdwaald in Tirol. Daarover en over nog veel meer schrijft ze hier.

0 reacties op “Andere kant”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.