2 jaar in Oostenrijk

2

Vandaag is het 2 jaar geleden dat we in Oostenrijk aankwamen – na een lange reis reden we rond 21u eindelijk onze straat in, waar ik voor het eerst het appartement zag waar we 2 tot 3 jaar zouden wonen. Inmiddels weten we dat het 2 jaar en ongeveer 3 1/2 maand zal zijn 🙂

Het lijkt me een mooi moment om aan te kondigen dat ik van plan ben een boek(je) te gaan schrijven over onze periode hier. Sommige van jullie wisten al dat ik het van plan ben, maar ik ken mezelf wel en ik weet dat ik enige peer-pressure van buitenaf nodig heb om een plan af te ronden. Dat blijkt wel uit totaal mislukt doel 39: rond nog 3 modules af bij de Open Universiteit. Eindresultaat: 0 tentamens meer gehaald / geen module meer afgerond sinds mei 2011.

Ik ga niet nu al beginnen – met een verhuizing en het afscheid van Innsbruck in het vooruitzicht heb ik het al druk genoeg. Maar in de eerste helft van 2013 wil ik ver komen – als het langer duurt ga ik vast dingen vergeten of te veel nadenken en analyseren en dan wordt het zo geforceerd. Nieuwsgierig hoe het gaat? Als ik er niet genoeg over blog vanaf januari dan mail er maar over 🙂

Geen reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

BLIJF OP DE HOOGTE!

Als eerste weten als er een nieuw blog is? Laat dan je e-mailadres achter.

Voeg je bij 20 andere abonnees

Ook op Facebook te vinden